Concurs foto camera usi de semineu: Impartasiti de sarbatori momentele calduroase photo 600x360 px

Regulament Concurs Facebook: Campania Prodferrum : “Caldura in suflete si case”

Regulament Concurs 22.11.2014-22.12.2014

Concursul se adreseaza clientilor si proprietarilor unui semineu care include una din usile de semineu Prodferrum

Impartasiti de sarbatori momentele calduroase din viata voastra: trimiteti poze cu semineul vostru, poze care sa fie un model si inspiratie pentru toti romanii ! Premiem cu mii de lei sfaturile dumneavoastra de amenajare interioara !

Concurs foto camera usi de semineu: Impartasiti de sarbatori momentele calduroase photo 600x360 px

Cum puteti sa participati ?

Faceti o poza semineului de acasa cu aparatul foto sau smartphone si trimiteti pozele cu semineul vostru construit cu usile de semineu Prodferrum pe adresa noastra de email contact@usidesemineu.ro; Alternativ  puteti sa postati imaginea pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/usidesemineu.ro

Fiecare participant poate sa trimita maxim 5 poze!

Durata concursului:

Durata concursului este  de o luna, intre 22.11.2014 -22.12.2014 ; se accepta pozele primite pana la data de 22.12.2014, ora 24:00!

Premii de mii de lei in total!

200 Lei Premiul Facebook

Poza cu cele mai multe like-uri va fi premiata cu 200 Lei in bani sau in reducere cadou, la alegerea concurentului. Poza va fi aleasa ca fiind cea mai reusita de catre utilizatorii de facebook prin Like! Poza cu cele mai multe like-uri la data de 22.12.2014, ora 24:00 va fi declarata castigatoare!

Multe premii de 50 Lei

Vom premia fiecare participant care trimite poze reusite in care sa fie incadrat semineul si sa fie vizibila si usa de semineu cu premii in valoare de 50 Lei pentru fiecare concurent, reprezentand un cupon valoric cadou (Voucer cadou). Voucerul poate fi facut cadou de sarbatori unui prieten! Un voucher poate fi folosit o singura data.

Cupoanele valorice cadou (Voucere cadou) pot fi utilizate doar pentru a beneficia de reducere pentru orice comanda ulterioara prin intermediul site-ului www.usidesemineu.ro;

Cupoanele valorice (Voucere cadou)  va incurajam sa le dati cadou unui prieten de sarbatori!  Voucerul poate sa fie utilizat doar in perioada de 01.01.2015-30.07.2015 pentru a beneficia de o reducere de 50 Lei pentru o comanda de minim 500 Lei pentru orice produs sau produse comandate de pe site-ul www.usidesemineu.ro in perioada mentionata.

Cum ajungeti in posesia premiilor

Voucerele cadou (cupoanele valorice de reduceri) vor fi trimise prin email pe adresa de email pe care ne-ati trimis pozele cel tarziu pana la data de 24.12.2014. Daca le incarcati pe facebook va vom contacta ulterior pentru o adresa de email sau le vom trimite printr-un mesaj pe Facebook.

 Voucerul cadou va fi identificat printr-un numar unic si un nume sau email. Aceste date de identificare se vor trimite in momentul cand se va face comanda.

Premiul pentru cea mai reusita poza trimisa va fi stabilit pana la 24.12.2014 si va fi expediat pana cel tarziu in 31.12.2014. 

Conditii de participare

Pot sa participe la acest concurs orice persoana fizica beneficiar direct al unui produs marca Prodferrum SRL ;

Fiecare beneficiar poate sa participe o singura data, cu un singur produs (un singur semineu) pentru care se pot trimite maxim 5 poze diferite;

Pentru fiecare adresa de email va fi trimis un singur Voucher premiu;

Fiecare voucer poate sa fie transmis mai departe si poate fi utilizat de catre orice persoana in momentul in care va achizitiona un produs marca Prodferrum SRL de pe site-ul www.usidesemineu.ro.

Fiecare voucer va avea inscris pe el un numar unic care va fi verificat in momentul in care se va face comanda si va fi valabil o singura data.

Drepturi de autor

Prin participarea la concurs si trimiterea pozelor va asumati dreptul de autor deplin al acestora si sunteti de acord cu faptul ca pozele vor fi publicate pe pagina noastra de facebook si pe website-ul www.usidesemineu.ro precum si in cadrul campaniilor noastre de marketing; prin trimitearea pozelor cedati organizatorului in totalitate drepturile de autor pentru acestea. Pozele nu vor fi vandute catre alti terti.

In cazul in care nu doriti sa fie publicate ne puteti contacta oricand in perioada concursului pentru stergerea pozelor si iesirea din campanie. Va rugam sa nu includeti in poze persoane, doar semineul respectiv.

Organizator

Campania: “Caldura in suflete si case” este organizata de catre Prodferrum SRL, Reghin, jud Mures, str Subcetate  nr.146, CP 545300, Romania, producator de usi de semineu incepand cu anul 1992!

Concursul are loc pe pagina de facebook https://www.facebook.com/usidesemineu.ro  si website-ul www.usidesemineu.ro ;

Datele de contact unde ne puteti contacta pentru intrebari suplimentare sunt: contact@usidesemineu.ro , Tel:   004-0265 513 989 Fax:  004-0265 511 893

www.usidesemineu.ro

Organizatorul nu stocheaza date privind utilizatorii, concursul se adreseaza clientilor Prodferrum care au achizitionat deja un produs marca Prodferrum si reprezinta un mod de a le multumi.

Poti sa participi si cu pozel facute cu un telefon