poze semineu cu usa Barbeque cu sticla

Intrebare: aveti si usi de semineu mari ?

Intrebare Client: As dori sa stiu daca aveti si usi de semineu cu dimensiuni mai mari. Multumesc!

Raspuns: UsiDeSemineu

semineu mare usa semineu Favorit

Usa de semineu Favorit

Pentru ca am primit de mai multe ori intrebari similare, am postat raspunsul pe pagina noastra de Facebook si il postam si aici, in sectiunea de articole a site-ului nostru. 

Buna ziua, pe baza de comanda usile de semineu se pot realiza la orice dimensiune pentru orice model (daca tehnic este realizabil) dar costurile vor implica si fabricarea machetelor individuale, acestea fiind din pacate foarte scumpe. In practica este recomandat sa se verifice daca nu este un model asemanator cu o dimensiune mai mare care sa se potriveasca. Solutia practica este sa cautati o usa de semineu din oferta noastra care sa se potriveasca cu dorintele dumneavoastra. Avem mai multe modele de usi de semineu mari care au caracteristici similare. Cateva modele cu design deosebit sunt fabricate in 3 sau 4 dimensiuni.

Modelele de usi de semineu sunt grupate Mic / Mijlociu /Mare, exemplu: Panoramic Mic, Panoramic Mijlociu, Panoramic Mare.

In unele cazuri se pot monta 2 usi la aceleasi semineu, dar asta sobarul poate sa decida dupa examinarea sobei/semineului sau schitelor arhitectului sau designerului de interior.

 ***Usa de semineu model mare, dimensiuni 650mm x 650mm

Un model de usa de semineu mare din oferta noastra curenta:

este usa din poza de mai sus, model Elegant

cu urmatoarele dimensiuni:

Suprafata vitrata: 440 x 320 mm

Dimensiuni de montaj: 650 x 650 mm

Dimensiuni de gabarit: 680 x 680 mm

Greutatea neta: 38.20 kg

Modele de semineu care utilizeaza o usa de semineu mare puteti sa vedeti pe site-ul nostru in sectiunea de articole modele de seminee.

Aceasta e o sectiune de articole prin care venim in intampinarea dumneavoastra. Daca aveti intrebari puteti sa cautati in sectiunea Blog/articole, pe site sau sa ne contactati. O parte importanta din munca echipei consta in consultanta! Pentru a veni in ajutorul clientilor, avem pe site-ul nostru usidesemineu.ro multiple surse prin care clientii nostri pot sa afle mai multe informatii despre cum sa isi construiasca un semineu utilizand usile de fier forjat si finisat manual produse de noi, usi de semneu marca inregistrata Prodferrum.

V-a fost de ajutor acest raspuns?

Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati telefonic, pe email sau prin pagina noastra de facebook unde ne puteti trimite un mesaj!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *