Usi de semineu in Bucuresti

Usi de semineu gasiti in Bucuresti, direct de la producator ” Prodferrum” prin distribuitorul local:

SC ALEXANA TRANSEXIM 25 SRL

Bucuresti, sect 2, sos. Fundeni nr. 118 (Magazin)

Tel: 0722-171758
Fax: 021-2557022

e-mail: office@utilul.ro
www.utilul.ro

 

Va incurajam sa contactati telefonic sau prin email magazinul distribuitorului local sau sa ne contactati direct pentru consultanta prin formularul de pe site din pagina noastra de CONTACT. Va putem oferi consultanta telefonica sau prin email, pentru a alege cea mai potrivita usa de semineu pentru decorarea semineului dumneavoastra.

Puteti gasi usi de semineu in BUCURESTI cu variante atractive de distributie pentru fiecare comanda de usi de semineu. Trebuie sa aveti in vedere ca nu avem toate produsele pe stoc, avand in vedere dimensiunea unor usi de semineu din portofoliu si gradul inalt de finisare necesar pentru producerea  acestora, exista posibilitatea ca modelul dorit sa fie produs doar pe baza unei comenzi.

Livrarea se poate face imediat din magazin sau pe baza unei comenzi online pe site-un www.usidesemineu.ro; Pentru detalii despre conditiile de livrare si orice informatii suplimentare va rugam sa accesati pagina LIVRARE, sa trimiteti intrebarile dumneavoastra prin intermediul formularului de CONTACT sau telefonic   Tel: 0722-171758, Fax: 021-2557022 (tel distribuitor) sau pe site-ul www.utilul.ro (distibuitor).