Usi de semineu in Judetul Covasna

Usi de semineu in Judetul Covasna puteti comanda direct de la producator „Prodferrum”, prin distribuitorul local:

Weekend SRL

Sfantu Gheorghejud.Covasna, CV, 520032 Str.Oltului Nr.30 (Magazin)

Tel:  004-0726 306 179 Fax:  004-0267 318 538

Email: office@weekendsrl.ro www.sticlatermorezistenta.ro

Va incurajam sa contactati telefonic sau prin email magazinul distribuitorului local sau sa ne contactati direct pentru consultanta prin formularul de pe site din pagina noastra de CONTACT. Va putem oferi consultanta telefonica sau prin email, pentru a alege cea mai potrivita usa de semineu pentru decorarea semineului dumneavoastra.

In judetul Covasna si Brasov putem oferii variante atractive de distributie pentru fiecare comanda de usi de semineu. Trebuie sa aveti in vedere ca nu avem toate produsele pe stoc, avand in vedere dimensiunea unor usi de semineu din portofoliu si gradul inalt de finisare necesar pentru producerea  acestora, exista posibilitatea ca modelul dorit sa fie produs doar pe baza unei comenzi.

Livrarea se poate face imediat din magazin sau pe baza unei comenzi online pe site-un www.usidesemineu.ro ; Pentru detalii despre conditiile de livrare si orice informatii suplimentare va rugam sa accesati pagina LIVRARE, sa trimiteti intrebarile dumneavoastra prin intermediul formularului de CONTACT sau telefonic  Tel:  004-0726 306 179
Fax:  004-0267 318 538 (tel distribuitor) sau pe site-ul www.sticlatermorezistenta.ro (distibuitor).

Usi de semineu MURES | Usi de semineu SIBIU | Usi de semineu COVASNA | Usi de semineu BRASOV | Usi de semineu BUCURESTI

Daca doriti sa deveniti distribuitor al usilor de semineu Prodferrum SRL in Romania sau UE va rugam sa ne contactati.