Cum returnez?

 

Daca doriti sa returnati sau sa schimbati un produs achizitionat din magazinul nostru online https://usidesemineu.ro/ sau din showroom-ul din Str. Subcetate, nr. 146, Reghin, il puteti returna catre Prodferrum SRL in termen de 15 zile calendaristice de la primire
Plata transportului pentru returnarea produsului in termenul de 15 zile calendaristice este suportata de catre client.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

 

Important de retinut este ca:

 

Produsul este responsabilitatea dumneavoastra pana cand ajunge la noi. Pentru protectia dumneavoastra, va recomandam sa trimiteti coletul cu ajutorul unui serviciu de livrare cu asigurare de valoare a marfurilor.
Cheltuielile de returnare a produsului sunt responsabilitatea dumneavoastra.
Daca returnati produsul catre noi, vom procesa cererea dumneavoastra cat mai curand posibil, in orice caz, in termen de 30 zile de la data receptionarii produsului conform cu politica de retur. In cazul in care produsul returnat corespunde politicii de retur, va vom rambursa pretul produsului in intregime.

Produs defectuos

Daca produsul primit este defect, va rugam sa contactati Departamentul Vanzari Online la numarul +4(0) 365 455037 sau prin e-mail la contact@usidesemineu.ro si sa oferiti operatorilor nostri numarul comenzii, numele dumneavoastra si adresa, detalii cu privire la produs, motivul pentru returnare si daca doriti sa il inlocuiti sau sa il returnati. Returnarea se poate face in maxim 15 de zile de la primire.


Am primit produsul gresit

 

Daca produsul primit este gresit, va rugam sa contactati Departamentul Vanzari Online la numarul +4(0) 365 455037 sau prin e-mail la contact@usidesemineu.ro si sa oferiti operatorilor nostri numarul comenzii, numele dumneavoastra si adresa, detalii cu privire la produs, motivul pentru returnare si daca doriti sa il inlocuiti sau sa il returnati. Returnarea se poate face in maxim 15 de zile de la primire.Limitarea responsabilitatii pentru returnare produse

 

Prodferrum SRLnu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea improprie a produselor, nerespectarea instructiunilor de utilizare a acestora si nu ofera garantie in cazurile de mai jos:

-modificari sau interventii asupra produselor;
-defecte aparute ca urmare a instalarii, utilizarii, intretinerii neadecvate sau neconforme cu instructiunile producatorului;
-defecte cauzate de conditii necorespunzatoare de depozitare sau transport;
-defecte aparute ca urmare a neglijentei in exploatare si supraveghere a produselor;

Cumparatorul va purta intreaga raspundere pentru folosirea produselor in conditii neadecvate sau pentru alte aplicatii in afara celor recomandate de companie. Prodferrum SRL preia numai garantia pentru calitatea superioara si constanta a produselor si raspunde pentru calitatea produselor livrate, in termenele de garantie sau valabilitate.