Semineu modern alb cu placa de marmura, usa de semineu Regal

Intrebare: Aveti modelul de usa pentru semineu, dar cu dimensiunile (..) ?

Intrebare Client: As dori sa stiu daca aveti si usi de semineu (Regal) pentru un semineu deja construit, cu dimensiunile..

” Ma intereseaza 2 usi semineu din gama Regal pentru 2 seminee deja construite.
Dimensiunile golului sunt urmatoarele:
545×430 mm si 440×410 mm ”

Raspuns: UsiDeSemineu

Pentru ca am primit de mai multe ori intrebari similare, am postat raspunsul pe pagina noastra de Facebook si il postam si aici, in sectiunea de articole a site-ului nostru. 
Buna ziua,

 

dimensiunile modelului de usa de semineu REGAL sunt:

Usa semineu model Regal, producator Prodferrum

Suprafata vitrata: 505 x 300  mm

Dimensiuni de montaj: 610 x 400 mm

Dimensiuni de gabarit: 660 x 450 mm

Greutatea neta: 18.70 kg
Se pot construi usi de semineu model Regal exact pentru dimensiunile date dar costul este prohibitiv. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru o estimare actualizata si o comanda ferma, e posibil sa solicitam si un avans care sa acopere o parte din costuri. Costurile vor implica si fabricarea machetelor individuale, acestea fiind din pacate foarte scumpe.

O alta varianta este sa modificati golul lasat din constructie in semineu; Bineinteles e bine sa va consultati cu mesterul sobar sau cu constructorul si designerul care lucreaza la semineul dumneavoastra INAINTE de finalizare pentru a lasa spatiul necesar pentru usa de semineu.

Cea mai comoda varianta e sa va orientati spre o usa de semineu cu design similar si cu dimensiuni mai aproapiate de cele dorite de dumneavoastra, poate o varianta ar fi Usa de semineu Rustic MARE 

cu Dimensiuni de montaj: 500 x 410 mm; se poate micsora golul lasat in semineu.

Alta varianta pentru dimensiunea mai mica 440×410 mm este poate Usa de semineu Weekend: Dimensiuni de montaj: 425 x 410 mm

 

V-a fost de ajutor acest raspuns?

Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati telefonic, pe email sau prin pagina noastra de facebook unde ne puteti trimite un mesaj!