semineu modern din piatra decorativa si caramida usa semineu Lux 1

Decembrie 2014: Modele de seminee cu usi de semineu Prodferrum; fotografii de la clienti

Galerie foto cu modele de seminee; usile de semineu utilizate sunt marca Prodferrum si le puteti gasi in magazinul nostru online;

In urma concursului publicat pe pagina noastra de facebook si pe site-ul nostru clientii nostri ne-au trimis o multime de poze cu seminee din cele construite la ei acasa dintre care, o parte,  le puteti vedea mai jos pentru inspiratie!

Harta distribuitori si mesteri sobari pentru sobe si seminee

Harta mesteri si distribuitori

Dupa cum vedeti usile de semineu sunt foarte importante in momentul in care se stabileste stilul si designul interior in spatiul in care va fi amenjat semineul.

In functie de arhitect sau de cel care stabileste decorul interior se poate opta pentru o usa de semineu moderna (Lux, Regal) daca se doreste ceva mai clasic se poate folosi un model mai mic Nicoleta mic ,  Modern mic iar daca arhitectura interioara este traditionala poate fi pusa in valoare de un semineu traditional in jurul unei usi model Rustic ( 3 dimensiuni) sau Modern.

Sunt zeci de modele de seminee cu diferite usi Prodfferum intre care puteti sa alegeti;  Mai jos sunt doar cateva exemple.

Imaginatia si bunul gust sunt cele care va pot ajuta sa alegeti! Spor la construit!