Usa de semineu: Rippe

Usa de semineu Rippe se poate comercializa si pe elemente separate sau impreuna ca un ansamblu :

Rippe Superior:

Pret partea superioara: 1332 Lei

Suprafata vitrata: 2 buc x 100 x 330 mm  si suprafata vitrata mare de 280 x 330 mm

Dimensiune de montaj : 660 x 480 mm

Dimensiuni de gabarit: 660 x 480

Greutatea neta Model Rippe partea superioara:  28.30 kg (superior)

Rippe Inferior :

Pret partea inferioara: 175 Lei

Suprafata vitrata:  nu e cazul

Dimensiune de montaj : 410 x 110 mm

Dimensiuni de gabarit:  460 x 180 mm

Greutatea neta Model Rippe partea inferioara:  9,5 kg

Descriere: Ansamblu usa de semineu realizat din doua piese, usa superioara de incarcare, curbata si cu 3 geamuri boltite va ofera o priveliste ampla asupra focului. Usa inferioara, dreapta este pentru reglare admisie aer. Stilul traditional se combina in mod natural cu cel modern si conlucreaza in realizarea unui semineu sau sobe de teracota de mare exigenta.

Se poate achizitiona impreauna sau separat, partea superioara sau partea inferioara. Pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati!

 

[flagallery gid=5 name=Gallery]

 

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai complectat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email(daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apeleaza la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !