usa de semineu model Olympic mijlociu 210x210

Usa de semineu: Clasic-Olympic mijlociu

 

Suprafata vitrata: 420 x 300 mm

Dimensiuni de montaj: 490 x 430 mm

Dimensiuni de gabarit: 565 x 500 mm

Greutate neta: 24.70 kg

Usa de semineu Clasic-Olympic mijlociu vine cu aceleasi stil superb al celui Clasic-Olympic Mare, dar la o dimensiune mai mica, ca sa fie exact pe dimensiunea necesara la soba Dvs pe care o renovati si ii dati un stil modern cu usile vitrate. Usa realizata din fonta cenusie vopsita negru cu o suprafata superba de vitraliu pentru savurarea atmosferei creata de flacari. Geam termorezistent de calitate inalta de origine germana pastreaza calitatile suprafetei vitrate (de sticla ) pe termen indelungat.

Modelul de usa de semineu Clasic-Olympic mare si variantele Clasic-Olympic mic, mijlociu, mini detin un cant suplimentar pentru sustinerea paglicii de etansare oferind o finisare exceptionala pentru un aer proaspat in ambianta casei Dumneavoastra.

Usile de semineu Clasic-Olympic sunt realizate din fonta cenusie, vopsite negru si cu geam termorezistent de inalta calitate germana si cu un sistem de inchidere innovatoare in gama noastra de produse.

Modelul Clasic-Olympic mijlociu poate fi gasit si in variantele de dimensiuni mai mici Clasic-Olympic mare, Clasic-Olympic mic si Clasic-Olympic mini.

[flagallery gid=25 name=”Usa de semineu: Olympic mijlociu”]

 

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai completat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email (daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apeleaza la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !