Usa de semineu: Gothic

Suprafata vitrata: 365 x 470 mm

Dimensiune de montaj: 530 x 800 mm

Dimensiuni de gabarit: 600 x 880 mm

Greutatea neta: 42 Kg

Descriere: Usa de semineu realizata in fonta cenusie cu geam termorezistent de inalta calitate, durabil si estetic. Marimea, culoarea neagra si designul estetic avantajeaza montarea ei in orice model/culoare de cahla, reprezantand o alegere avantajoasa pentru un stil exigent.

 

[flagallery gid=16 name=Gallery]

 

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai complectat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email (daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apeleaza la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !