Usa de semineu Carmen Mare vedere frontala 1024px

Usa de semineu Carmen Mare

Suprafața vitrată: 540 x 370 mm

Dimensiuni de montaj: 595 x 430 mm

Dimensiuni de gabarit: 675 x 495 mm

Greutatea neta:  22.4 kg

Ușa de semineu de dimensiuni mare, perfectă pentru șemineele moderne cu design modern cu spații generoase. Ușa maximizează spațiul pentru suprafața vitrată, astfel încât să vă bucurați de spectacolul flăcărilor din șemineu.

Seria de usi de semineu Carmen va aduce in casa un design interior unic. Usile Carmen vin sa reinoiasca livingul cu un stil modern. Usile de semineu sau de soba de teracota din gama Carmen au o suprafata mare vitrata (de sticla) pentru savurarea momentelor memorabile si calduroase atat pentru suflet cat si pentru ochi.

Sunt disponibile 4 dimensiuni din această gamă:

Usa de semineu Carmen Mare (prezenta)

Usa de semineu Carmen Mijlociu

Usa de semineu Carmen Mic

Usa de semineu Carmen Mini

Usa de semineu Carmen Mare vedere frontala 1024px

Usa de semineu Carmen Mare vedere frontala. Maximizăm cu acest model suprafața geamului de sticlă pentru a avea o vizibilitate mai bună asupra flăcărilor.

Usa de semineu Carmen Mare deschisa 1024px

Usa de semineu Carmen Mare deschisa. Geamul este transparent, rezistent la căldură.

Usa de semineu Carmen Mare vedere laterala detalii montaj 1024px

Usa de semineu Carmen Mare vedere laterala detalii montaj, vedere de sus.

 

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai complectat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email (daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apelează la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !