Usa de semineu: Panoramic Mic

Suprafata vitrata: 3buc x 55 x 245 mm

Dimensiuni de montaj: 280 x 400 mm

Dimensiuni de gabarit: 360 x 490 mm

Greutatea neta:  15.40 kg

Descriere: Ansamblu usa de semineu realizata din fonta cenusie, cu maner ceramic negru, avand 3 geamuri din sticla termorezistenta de inalta calitate. Constructia ii asigura rezistenta si durabilitate, iar designul estetic denota un stil clasic . Pemite utilizarea ei si pentru sobe din cahle premontate.

 

[flagallery gid=7 name=Gallery]

 

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai complectat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email(daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apeleaza la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !