usa de semineu model Olympic mini 210x210 px

Usa de semineu Clasic-Olympic mini

Suprafata vitrata: 215 x 265 mm

Dimensiuni de montaj: 330 x 480 mm

Dimensiuni de gabarit: 355 x 485 mm 

Greutate neta: 17.00 kg

[flagallery gid=26 name=”Usa de semineu: Olympic mini”]

Usa de semineu Clasic-Olympic mini este varianta cea mai mica a seriei Olympic. Modelul este realizat din fonta cenusie vopsita in negru, avand sistem de inchidere conform cerintelor calitative europene, astfel asigurandu-se o ambianta placuta fara fum in casa. Savurati dansul flacarilor prin geamul termorezistent si ghemuiti in fata semineului.

Se poate utiliza pentru reconditionarea sobelor de teracota. Puteti sa va transformati astfel soba intr-un semineu cu o componenta traditionala si moderna in acelasi timp.

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, cu un design modern din sec XXI a stilului rustic, cu o calitate superioara atat la partea feroasa cat si la sistemul de inchidere  si  etansare.

Modelul Clasic-Olympic mini poate fi gasit si in variantele de dimensiuni diferite Clasic-Olympic mare, Clasic-Olympic mijlociu, Clasic-Olympic mic si Clasic-Olympic mare.

 

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai completat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email (daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apeleaza la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !