usa de semineu model Olympic mare 210x210 px

Usa de semineu: Clasic-Olympic mare

 

Suprafata vitrata: 535 x 305 mm

Dimensiuni de montaj: 610 x 445 mm

Dimensiuni de gabarit: 675 x 495 mm

Greutate neta: 27.50 kg

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, cu un design modern din sec XXI a stilului rustic, cu o calitate superioara atat la partea feroasa cat si la sistemul de inchidere  si  etansare.

Modelul de usa de semineu Clasic-Olympic mare si variantele Clasic-Olympic (mic, mijlociu, mini) detin un cant suplimentar pentru sustinerea paglicii de etansare oferind o finisare exceptionala pentru un aer proaspat in ambianta casei Dumneavoastra.

Usile de semineu Clasic-Olympic sunt realizate din fonta cenusie, vopsite negru si cu geam termorezistent de inalta calitate germana si cu un sistem de inchidere innovatoare in gama noastra de produse.

Modelul Clasic-Olympic mare poate fi gasit si in variantele de dimensiuni mai mici Clasic-Olympic mijlociu, Clasic-Olympic mic si Clasic-Olympic mini.

[flagallery gid=23 name=”Usa de semineu: Olympic mare”]

 

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai completat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email (daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apeleaza la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !