Usa de semineu: Lux

Suprafata vitrata: 2 buc laterale x 35 x 250, si suprafata mare frontala de 400 x 250  mm

Dimensiuni de montaj: 580 x 480 mm

Dimensiuni de gabarit: 600 x 500 mm

Greutatea neta: 26.40 kg

Descriere: Usa este realizata din fonta cenusie cu geam termorezistent. Prin marimea ei si prin unghiurile specifice modelului se pot realiza seminee, sobe din cahla cu un stil special exigent si iesit din comun. Cele trei geamuri boltite da un stil traditional si o deschidere ampla vizuala pentru a vedea splendoarea flacarilor.

 

[flagallery gid=15 name=Gallery]

 

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai complectat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email(daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apeleaza la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !